Tinka Brocken geboren op 6 april is de baby van de maand

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand april 2018 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Voor de baby’s op de plaatsen twee en drie wordt een gratis babygymnastiekles beschikbaar gesteld. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal.

Bezoekers kregen tot en met donderdag 10 mei 2018 de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. De baby van de maand april is Tinka Brocken geworden. Op de tweede plaats staat Jaïra Schoonderwoerd en op de derde plaats Noud Sterrenburg.

Jaïra Schoonderwoerd geboren op 18 april

Guus Heijstek geboren op 12 april

Aron Willemsen geboren op 1 april

Amadeo Baak geboren op 18 april

Yasmin Deflaoui geboren op 5 april

Willem Broere geboren op 21 april

Tymon Gola geboren op 24 april

Tinka Brocken geboren op 6 april

Suze Post geboren op 20 april

Skyler Franzen geboren op 30 april

Rifkah Stam geboren op 19 april

Nova van Kooten geboren op 18 april

Noud Sterrenburg geboren op 26 april

Norah Koornneef geboren op 5 april

Michael Shaboyan geboren op 2 april

Mace Steenhuizen geboren op 25 april

Joep van Es geboren op 10 april

Jochem Huisman geboren op 30 april

Jesse Klein geboren op 30 april

Jens van der Leer geboren op 26 april