ALBLASSERDAM – De politie heeft vrijdag 27 april 2018, tijdens koningsnacht, een 18-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden bij een uitgaansgelegenheid op de Dam in Alblasserdam, nadat zij twee beveiligers had mishandeld. Volgens de politie misdroeg de vrouw zich rond 03.00 uur bij een uitgaansgelegenheid. “Toen een beveiliger haar op haar gedrag aansprak, kreeg hij van de vrouw meerdere vuistslagen in zijn gezicht. Op het moment dat de vrouw uit de gelegenheid was gezet, gaf zij een andere beveiliger een trap in het kruis,” meldt Politie Drechtsteden Buiten.

De politie werd gewaarschuwd en niet veel later werd de Dordtse tiener aangehouden. De beide beveiligers hebben aangifte van mishandeling gedaan. Waarom de vrouw precies werd aangesproken, is (nog) niet bekend.

Bij de verdachte vrouw werd geprobeerd een blaastest af te nemen, maar dat lukte niet. Hierop heeft een arts bloed bij de vrouw afgenomen. Dit bloed is voor onderzoek opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut. De uitslag hiervan zal meegenomen worden in het uiteindelijke proces-verbaal. De vrouw mag zich binnenkort verantwoorden bij een hoorzitting van het Openbaar Ministerie en wellicht later ook bij de politierechter.

Foto: Politie Drechtsteden Buiten.