ALBLASSERDAM – De een is loper, de ander manusje van alles en helpende hand en ze zijn beiden gepakt door het Roparun-virus: zoon Marcel en vader Ger Bochanen. Op 19 mei 2018 staan ze met team RZTN 238 weer aan de start in Parijs om twee dagen later in Rotterdam te finishen. En ze willen vooral niet met lege handen aan komen. Op 12 mei organiseren ze samen met The Rotations en Ray Sanders een feestavond in Landvast te Alblasserdam.

Al weken zijn vader en zoon bezig een feestavond voor te bereiden. Ontstaan uit een geintje, zoals de beste ideeën ontstaan, moesten ze vol aan de bak om de avond te organiseren. “We hebben ontzettend veel medewerking gekregen,” vertelt Ger. “Tal van Alblasserdamse bedrijven hebben gratis toezeggingen gedaan of gedoneerd, waardoor we al een prachtig startkapitaal hebben.”

Maar dat bedrag moet nog veel hoger worden, vinden ze. “Daarom organiseren we op 12 mei in Landvast een feestavond waarover hopelijk nog lang na gesproken zal worden,” meldt Marcel. “En wat zo mooi is: zowel The Rotations als Sander van Es hebben gratis hun medewerking aangeboden. En ook Landvast deed een duit in het zakje door de zaal gratis ter beschikking te stellen.” Prachtig vinden de mannen het. Maar zonder gasten geen feest. Dus hopen ze op een grote toestroom van gasten, om de 8 lopers, 4 fietsers, 6 chauffeurs, 2 masseurs en 2 cateraars met een prachtig bedrag te laten aankomen in Rotterdam.

Het feest vindt plaats op 12 mei in zaal Royaal van cultureel centrum Landvast te Alblasserdam.
Kaartjes kosten slechts 10 euro en zijn te koop bij Landvast, Haven 4, Alblasserdam  (078-6912923) of garage Bochanen en Zonen, Ampèrestraat 20 te Alblasserdam (078-6914661). De band begint om 20:00 uur met spelen.