ALBLASSERDAM – In de Kerkstraat in Alblasserdam is vrijdagavond 27 april 2018, tijdens Koningsdag, een ringsteekwedstrijd gehouden door arresleeclub Glijen en Rijen. Negen teams namen het, onder toeziend oog van vele tientallen toeschouwers, tegen elkaar op. Omroeper Bas Smaal vertelde via de speakers wetenswaardigheden over de deelnemers en hun voertuigen.

Na de finale bleek het team van Anton Kranendonk het beste te zijn. Hij ontving de eerste prijs uit handen van burgemeester Jaap Paans. De tweede prijs was voor Eveline Schouwenburg en de derde prijs ging naar Jan van Asperen.

De andere deelnemers waren Kees Provily, Dirk Meerkerk, Annelies Smit, Wil Verdoorn, Cees Reedijk en Melanie van de Werken.


 

Na de finale bleek het team van Anton Kranendonk het beste te zijn. Hij ontving de eerste prijs uit handen van burgemeester Jaap Paans.

De tweede prijs was voor Eveline Schouwenburg.

De derde prijs ging naar Jan van Asperen.

Kees Provily

Dirk Meerkerk

Annelies Smit

Wil Verdoorn

Cees Reedijk

Melanie van de Werken