Auto’s botsen op elkaar op Edisonweg in Alblasserdam

ALBLASSERDAM – Op de kruising Edisonweg / Kelvinring in Alblasserdam zijn maandagochtend 9 april 2018 twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. De ene auto kwam vanaf de Kelvinring en wilde de Edisonweg op rijden. Op de Edisonweg reed op dat moment al een auto, waardoor de twee voertuigen met elkaar in botsing kwamen. Hoewel er flinke schade aan de voertuigen ontstond, bleven de inzittenden ongedeerd. Een bergingswagen heeft de beide auto’s van de weg gehaald en naar een schadebedrijf aan de overkant van de weg gebracht.

 

4 reacties

  1. Ahmed dat moet je aan jip de pip vragen want die weet alles als het maar negatief is

  2. Onze Jip heeft een zwak voor MestWagens, een dagelijks beeld in zijn geliefde OA 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *