OUD-ALBLAS – De politie heeft zaterdag 24 maart 2018 rond 00.40 uur in Oud-Alblas een man aangehouden voor het rijden met ingetrokken rijbewijs. De politie zag de man rijden over het Oosteinde in Oud-Alblas. Na het opvragen van het kenteken in het politiesysteem, bleek dat de bestuurder zijn rijbewijs eerder in het jaar kwijt was geraakt voor vier maanden na een flinke snelheidsovertreding. Deze termijn was nog niet verstreken.

Verder bleek dat de bestuurder, een 23-jarige man uit Gorinchem, twee weken geleden ook al was gepakt voor rijden met een ingevorderd rijbewijs.

De man kreeg een stopteken en werd vervolgens aangehouden en overbracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Hij zal zich op een later moment moeten verantwoorden voor de rechter.

Foto: Politie Drechtsteden Buiten.