KINDERDIJK – Het was het weer een feestje in Kinderdijk. Een nieuw seizoen is van start in speeltuin ‘t Balkengat. De kinderen uit het dorp hadden lampionnen gemaakt met het thema ‘hulpdiensten’. Een vrolijke ronde met lichtjes door Kinderdijk werd muzikaal begeleid door de band Nootvoorziening.

De avond werd extra feestelijk afgesloten door Kees van den Heuvel en Ron Both. Kees overhandigde namens de Elshout stichting een cheque van 5000 euro aan het speeltuincomité ‘t Balkengat. Dit bedrag is goed besteed aan een nieuw speeltuintoestel, dat dit jaar wordt geplaatst.

Een nieuw speeltoestel
Speeltuin ‘t Balkengat heeft grootse plannen dit jaar. In mei gaat de schop de grond in en wordt het grote speeltoestel afgebroken. Deze is aan vervanging toe. Na de zomer wordt het nieuwe toestel geplaatst. Tijdens burendag in september wordt een speciaal feest georganiseerd en de ‘eerste paal geslagen’.