ALBLASSERDAM – In Landvast zijn vrijdagavond 16 maart 2018 de winnaars van de sportverkiezing 2017 bekend gemaakt. Twirlster Jilena Baggerman is uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar. KDO-turner Sebastiaan Pel werd sportman van het jaar. Nilton Cetin van KDO werd benoemd tot sporttalent. Maud van Det (AAA) werd tweede.

Voor sportploeg van het jaar werden ATV Heren groen1, Smash ’66 CMV5-2 en CKC Kinderdijk D1 genomineerd. CKC D1 werd uiteindelijk tot uitgeroepen tot sportploeg van het jaar. De nieuwe sporthal Molenzicht werd benoemd tot sportinitiatief van het jaar. De avond werd muzikaal omlijst door zanger Jelle de Boon. De presentatie was in handen van Ariejan Boon.

De beeldjes die uitgereikt werden, werden gemaakt door kinderen uit Alblasserdam, onder leiding van kunstenaar Roel Teeuwen.

Nilton Cetin van KDO werd benoemd tot sporttalent. Maud van Det (AAA) werd tweede.

Twirlster Jilena Baggerman is uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar. Haar tante Joyce Baggerman nam de prijs in ontvangst, omdat Jilena aan het trainen is voor het WK in Noorwegen.

De avond werd muzikaal omlijst door zanger Jelle de Boon.

KDO-turner Sebastiaan Pel werd sportman van het jaar.

Voor sportploeg van het jaar werden ATV Heren groen1, Smash ’66 CMV5-2 en CKC Kinderdijk D1 genomineerd. CKC werd uiteindelijk tot uitgeroepen tot sportploeg van het jaar.

CKC Kinderdijk D1 is sportploeg van het jaar.

Milan maakte dit beeldje tijdens ‘Kunstkanjers’. Naast hem staat Theo Schut, voorzitter van de Stichting Sporthal Molenzicht. Heer Schut beloofde dat het beeldje een mooi plekje krijgt in de nieuwe sporthal.