ALBLASSERDAM – Woensdagavond 14 maart 2018 wordt in Landvast in Alblasserdam een thema-avond gehouden over mobiliteit en bereikbaarheid in de regio, met daarin als ‘hoofdaders’ de N3, de A15 en de A16. De organisatie van de avond is handen van de VVD.

De komende jaren wordt de A15 vanaf Sliedrecht-West driebaans doorgetrokken tot de Peulensluis nabij Hardinxveld-Giessendam.

De vragen die tijdens de thema-avond aan bod komen zijn: Wat gaan de werkzaamheden door deze wegverbreding betekenen voor de regio? Wordt deze dan nog onbereikbaarder dan het nu al is af en toe? En wat gebeurt er met de verbreding van de A15 tot aan Hardinxveld-Giessendam? Ook de N3 en A16 gaan op de schop. Wat heeft dit voor een effect?

Tijdens de thema-avond wordt er uitleg gegeven over dit proces door onder andere Floor Vermeulen. Floor Vermeulen is lid van het college van Gedeputeerde Staten, het dagelijks bestuur van de provincie. Verder komt er nog een aantal andere Statenleden van de provincie Zuid-Holland en andere betrokken partijen.

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom zijn. De inloop is vanaf 19:45 uur. De thema-avond start om 20:30 uur.