ALBLASSERDAM – Het  Nationaal Schoolzwemkampioenschap 2018 wordt net als vorig jaar gezwommen in zwembad Blokweer in Alblasserdam.  Zwem- en poloclub Wiekslag wilde het kampioenschap na het succes van vorig jaar, graag nog een keer organiseren en heeft daar intussen, na een aantal aanpassingen in het draaiboek, toestemming voor gekregen. De wedstrijd wordt gehouden op zaterdag 23 juni 2018. Wiekslag is blij dat dit evenement mede door de steun van het zwembad en de BSSA georganiseerd kan worden.

Het wordt dit jaar de tiende keer dat het Nationale Kampioenschap plaats vindt en de KNZB en Wiekslag gaan nu bekijken of deze editie extra feestelijk uitgepakt kan worden. De kinderen zullen in ieder geval gezamenlijk de spieren opwarmen, want voorafgaand aan de wedstrijd zullen zij in de sporthal een gezamenlijke warming up op muziek gaan doen.

Meer informatie over dit kampioenschap zal  binnenkort bekend gemaakt worden.