NIEUW-LEKKERLAND – Een vrouw uit Hellevoetsluis is dinsdagmiddag 27 februari 2018 gewond geraakt bij een aanrijding in Nieuw-Lekkerland. De vrouw reed in een personenauto en reed vanaf de Middenpolderweg bij Streefkerk richting Nieuw-Lekkerland. Op de kruising met de Nieuwe Zijdeweg verzuimde de veertiger voorrang te verlenen aan een vrachtwagen die vanaf Oud-Alblas richting het Lekdorp reed. Een aanrijding was het gevolg. Omdat de vrouw, die onder meer last had van haar nek, haar autodeur niet meer open kreeg, kwam de brandweer met spoed ter plaatse om de bestuurster te bevrijden.

De automobiliste is per ambulance naar het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd, dat ze van de weg gehaald moesten worden.

Foto’s: William van de Pol en Peter Stam.