ALBLASSERDAM – Ruim 100 kinderen hebben zaterdag 17 februari en woensdag 21 februari 2018 hun zwemdiploma gehaald in zwembad Blokweer in Alblasserdam. “Het was wel even wennen met de nieuwe eisen voor het Zwem ABC maar alles is prima verlopen en was zoals gewoonlijk een groot feest,” meldt Lian Dirven van Blokweer.

Voor Zwemdiploma A zijn geslaagd:
Abdulahi Mohamed, Arléne Kaat, Arwin van Maren, Aswaaq Hassan, Aylin Akkus, Eben Muilwijk, Eva Zwartbol, Ezgi Erdogan, Ghina Maasarani, Gideon Stijsiger, Hanna Nieuwenhuijse, Hayat Shehabi, Jäir Deelen, Julia Kok, Kayleigh van Ooijen, Kenneth Oosterom, Lauran brand, Madelief Span, Marc Bakker, Marith Smidt, Marlinde van Werkhoven, Mark van der Wal, Maud Goudswaard, Mostafa Yatakan, Olivia van de Gaag, Pascal Hardam, Roan Verboom, Robbie Verhoeven, Rucháma van der Glas, Said Hassan, Sena Akkus, Timo Platerink, Toby Lodder,  Tom den Ouden, Walter Pelikaan, Walther Groeneveldt, Zein Aldee Yatakan, Ziva huigen, Raymillio de Wit, Anne Rosa Baan, Charlène Bioch, David Oosterwijk, Deborah Stam, Fransiska Kornet, Jake van der Weijde, Noël Melis, Rick Struij, Robin Nijman, Sophie Noorland en  Tristan Verhoeven

 

Voor Zwemdiploma B zijn geslaagd:
Ambreem Anjum, Bartek Nowak, Daan de Rooij, Emmelyn Verheij, Esmée Mulder, Feline Harreman, Jaëla Lapré, Jesse Griep, Jim Visser, Joas Bals, Jorrit Lems, Josias van der Elst, Sem Opmeer, Leen Alkhatib, Levi Verwoerd, Lotte de Bruijn, Manuel Reijm, Milan Breedveld, Milan van der Hoeven, Moumoud Albrsli, Natan Post, Rebekka Zoeteman, Robin van Vliet, Sage de Wit, Sandro Tanzarella, Sebastiaan Klop, Tim van Asperen, Vienne Eli van Houtum, Amy Dekker, Chris Brouwer, Daan Jelier, Isis Snel, Jens Sprong, Jorien Dekker, Karel Mudde, Lenna Doorn, Leroy Kortleve, Liam van Eersel, Mette van Gent, Quinten van Poelgeest, Rutger Hak, Tessa Bosman en Wilson Stam

Voor Zwemdiploma C zijn geslaagd:
Akram Chetatar, Anthony Ja Cruden, Dylan Lenting, Elise Stander, Felicia Goedegebuur, Isabella Goedegebuur, Lisa Demmers, Lotte Verheij, Lukas Nowak, Minke Timmer, Mohammed Hassen, Naomi Lodewijk, Roos Weijers, Sacha de Nies, Thijs Smits, Benoit Shimba, Christian Zoutewelle, David Valk, Davine Laan, Ivar Bruijn, Lyn Post, Rik Sterk, Ruth Oosterwijk en  Tasnim Hashassi.