ALBLASSERDAM – Visvereniging Verenigde Alblasserdamse Hengelaars (V.A.H.) gaat extra investeren in jeugd. “De vereniging heeft als doel om in de komende periode meer jeugd aan de waterkant te krijgen, zodat ze een mooie hobby voor nu en later krijgen,” meldt de jeugdcommissie van de V.A.H.. Donderdag 22 februari 2018 wordt er een speciale informatieavond gehouden voor jeugd, ouders, verzorgers en andere geïnteresseerden gehouden in het clubgebouw aan de Nicolaas Beetsstraat 5 in Alblasserdam.

Tijdens deze informatieavond geeft de club een presentatie over de plannen voor het komende jaar en de verdere toekomst betreffende de jeugd. Verder is het die avond mogelijk om vragen te stellen en met (andere) ideeën te komen.

De infoavond gaat om 19.00 uur van start. De zaal is open vanaf 18.30 uur. De presentatie duurt uiterlijk tot 20.00 uur. Daarna is er nog ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen. Iedereen is van harte welkom.

Hanno Sprong ving afgelopen weekend een bijzondere vis bij de boezem tussen Alblasserdam en Kinderdijk. Hanno haalde een snoek van ruim een meter lengte boven water. Het dier bleek een lange onderkaak / korte bovenkaak te hebben.