Rhode de Jong 9 januari is de baby van de maand

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand januari 2018 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Voor de baby’s op de plaatsen twee en drie wordt een gratis babygymnastiekles beschikbaar gesteld. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal.

Bezoekers kregen tot en met vrijdag 9 februari 2018 de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. De baby van de maand januari is Rhodé de Jong geworden. Op de tweede plek staat Loïs van der Kuijl en op de derde plek Revi Nugteren.

Naomi van den Bosch 16 januari

Loïs van der Kuijl 15 januari

Carlijn van der Waal 24 januari

Eva Lokerse 6 januari

Evi van Namen 13 januari

Jack de Paauw 28 januari

Jolein van Werkhoven 4 januari

Joshua Koppenaal 4 januari

Zoë Leegte 19 januari

Joy Damsteegt 25 januari

Sven Muilwijk 12 januari

Sophie Mennema 5 januari

Sill Kortlever 9 januari

Rhodé Hak 8 januari

Rhodé de Jong 9 januari

Revi Nugteren 7 januari

Rens de Pee 16 januari

Otto Visser 9 januari

Noa Verloop 30 januari

Niels Kraal 9 januari

Nicolaas Audu 7 januari

Meike en Fenna Stegeman 12 januari

Jurre Hak 13 januari

Lauran van Laar 5 januari

Lize-Mari Melis 26 januari

Marije den Boer 16 januari

Thirza Muilwijk 31 januari

Levi Knoote 24 januari