ALBLASSERDAM – SGP Alblasserdam organiseert op vrijdag 9 februari 2018 een thema-avond over de zorg. Een van de sprekers is Tweede Kamerlid Roelof Bisschop. Verschillende zorggerelateerde onderwerpen zullen deze avond aan bod komen, zoals jeugdzorg, identiteitsgebonden zorg, vluchtelingenwerk en schuldhulpverlening. Plaats van handeling is de Alblashof in Alblasserdam. De thema-avond start om 19.45 uur. De entree is gratis.

Namens de fractie verzorgt Albert Brasser een statement. Kamerlid Roelof Bisschop vertelt over de landelijke ontwikkelingen rondom zorg. Vanuit vrijwilligersorganisaties komt er inbreng van de Stichting Interkerkelijke Hulp Vluchtelingen Alblasserdam (SIHVA), Brugcoach, ZorgBoerderij Eben-Haëzer en Schuldhulpmaatje. Na de pauze is er een forumdiscussie met genoemde sprekers.

Goede Zorg is een van de speerpunten van SGP Alblasserdam richting de gemeenteraadsverkiezingen. Raadslid Albert Brasser: “Als SGP maken we ons in de komende periode sterk voor mantelzorgers, armoedebestrijding, de zorg voor onze inwoners dichtbij en het slim organiseren van de lokale zorg. Ook hechten we aan goede communicatie, zodat inwoners weten waar ze voor welke vorm van zorg aan kunnen kloppen.”

 

Albert Brasser van SGP Alblasserdam.

Deel dit bericht via...