ALBLASSERDAM – Vanaf 30 januari 2018 gaat bij de Evangelische Gemeente Jozua aan de Ampèrestraat in Alblasserdam een cursus over het christelijk geloof van start. Deze Alpha-cursus bestaat uit tien interactieve bijeenkomsten waarin open gepraat kan worden over de basis van het christelijk geloof. “Het is gratis, gezellig en zonder gedoe,” meldt de organisatie. Elke cursusavond begint om 19:00 uur met een (gratis) maaltijd.

Daarna wordt een verhaal verteld. Na de koffiepauze is er alle ruimte om vragen en gedachten te delen naar aanleiding van het onderwerp. Halverwege de cursus gaan de cursisten een weekend met elkaar weg. Tijdens dit weekend is er veel ruimte voor doorpraten en elkaar beter leren kennen. De gehele Alpha cursus is gratis. Alleen voor het compleet verzorgde weekend wordt een bijdrage gevraagd.

Waardevolle contacten
“De Alpha is zeer geschikt voor mensen die niets tot weinig over het christelijk geloof weten. Ook voor mensen die hun kennis op willen frissen of willen groeien in hun geloof is de cursus een aanrader. De cursus biedt tevens kansen tot het ontmoeten van nieuwe mensen. Gedurende de cursus worden waardevolle contacten opgebouwd en kunnen zelfs vriendschappen ontstaan,” aldus de organisatie.

Introductieavond: 30 januari bij Jozua aan de Ampèrestraat 4 in Alblasserdam. Inloop vanaf 18:30 uur, daarna een feestelijke maaltijd om 19:00 uur. Opgeven kan via [email protected]. Meer informatie is te vinden op www.alphacursus.nl.

Deel dit bericht via...