STREEFKERK – Een 65-jarige vrouw uit Groot-Ammers is maandagavond 15 januari 2018 met haar auto tegen de zijkant van een vrachtwagen gebotst op de Middenpolderweg tussen Nieuw-Lekkerland en Streefkerk. De bestuurder van de vrachtwagen kwam vanaf Nieuw-Lekkerland en wilde achteruit een erf langs de weg op rijden. Terwijl de chauffeur hiermee bezig was, kwam vanaf Streefkerk de automobiliste aan gereden. Zij zag de vrachtwagen te laat op haar weghelft en botste in volle vaart tegen de trailer.

De automobiliste kon op eigen kracht uit het voertuig komen. Zij had onder meer last van haar gezicht en nek. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek en verdere behandeling. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

De Middenpolderweg werd na het ongeval volledig afgesloten. Verkeer werd omgeleid. De gecrashte auto is opgehaald door een bergingsbedrijf.