Igor Popov 26 december is de baby van de maand

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand december 2017 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Voor de baby’s op de plaatsen twee en drie wordt een gratis babygymnastiekles beschikbaar gesteld. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal.

Bezoekers kregen tot en met woensdag 10 januari 2018 de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. De baby van de maand december is Igor Popov geworden. Op de tweede plek staat Mels Schakel en op de derde plek Keet Verheij.

Bouke Romeijn 27 december

Daan Nievaart 9 december

Fedde Besjes 29 december

Fenna Eijkelenboom 1 december

Idil Farnah Mohamud 1 december

Igor Popov 26 december

Jesse van de Graaf 2 december

Keet Verheij 21 december

Lev van der Rhee 14 december

Mels Schakel 20 december

Obadja Aantjes 8 december

Samuel van Hemert 20 december

Simon van der Klok 7 december

Thijs van Andel 16 december

Tommy van de Leemput 1 december

Valentino Raap 13 december

William Brand 18 december