Bakermolen presenteert baby’s van de maand; Igor baby van de maand

Igor Popov 26 december is de baby van de maand

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand december 2017 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Voor de baby’s op de plaatsen twee en drie wordt een gratis babygymnastiekles beschikbaar gesteld. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal.

Bezoekers kregen tot en met woensdag 10 januari 2018 de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. De baby van de maand december is Igor Popov geworden. Op de tweede plek staat Mels Schakel en op de derde plek Keet Verheij.

Bouke Romeijn 27 december
Daan Nievaart 9 december
Fedde Besjes 29 december
Fenna Eijkelenboom 1 december
Idil Farnah Mohamud 1 december
Igor Popov 26 december
Jesse van de Graaf 2 december
Keet Verheij 21 december
Lev van der Rhee 14 december
Mels Schakel 20 december
Obadja Aantjes 8 december
Samuel van Hemert 20 december
Simon van der Klok 7 december
Thijs van Andel 16 december
Tommy van de Leemput 1 december
Valentino Raap 13 december
William Brand 18 december

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *