NIEUW-LEKKERLAND – 27 december 2017 is langs de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland een werkbus leeg gestolen. Al het elektrische gereedschap werd uit het voertuig, dat ter hoogte van nummer 54 geparkeerd stond, gehaald. De eigenaar heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Heeft u iets gezien of gehoord dat met het voorval te maken kan hebben, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de eigenaar via het nummer 0642519249. Een dag later, op 28 december, vond in de Jupiterstraat in Nieuw-Lekkerland een poging tot woninginbraak plaats.

Buren hoorden glasgerinkel. Tegelijk kwamen de bewoners thuis. De inbreker (s) ging (en) er op dat moment vandoor. Aan de achterkant van de woning werd een schroevendraaier gevonden en er bleken twee klapraampjes losgewrikt te zijn. Tips over deze poging tot inbraak zijn bij de politie welkom via het nummer 0900-8844.