ALBLASSERDAM – Een oudere Alblasserdammer is vrijdagavond 22 december 2017 in beschonken toestand ten val gekomen met zijn fiets. Dit gebeurde bij de brug tussen de Molenweg in Nieuw-Lekkerland en de Kerkweg in Alblasserdam. De man fietste vanuit het Lekdorp richting Alblasserdam en kwam bij de brug ten val. Jongeren boden eerste hulp en belden 112. Niet veel later werden politie en ambulance gealarmeerd.

Toen de politie ter plaatse kwam, bleek de situatie mee te vallen. De gevallen man was vooral erg dronken. De Damdorper werd samen met zijn fiets achterin de politiebus gezet en thuisgebracht.

Een dag eerder kwam een 87-jarige vrouw uit Alblasserdam langs de Van Eesterensingel ten val, nadat zij onwel was geraakt. Omstanders boden ook daar eerste hulp. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.