ALBLASSERDAM – Bij een woning aan de Libel in Alblasserdam is vrijdagavond 8 december 2017 ingebroken. Dit gebeurde tussen 19.15 en 22.30 uur. De inbreker(s) kwam(en) via de achterzijde van de woning binnen, nadat een tuinpoort en een achterdeur waren geforceerd. De volledige woning werd doorzocht. Voorlopig lijkt het er op dat er alleen een gouden trouwring en een kettinkje buit zijn gemaakt.

De politie heeft inmiddels aangifte opgenomen. De Forensische Opsporing komt later langs om sporenonderzoek te doen.

Mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de inbraak te maken kan  hebben, worden verzocht hun informatie met de politie te delen via het nummer 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000. Alle tips zijn welkom.

De achterdeur werd met geweld opengebroken.

Ook het slot van de tuinpoort werd geforceerd.