ALBLASSERDAM – Op donderdagavond 23 november 2017 houdt de CDA-afdeling Alblasserdam een discussieavond over haar verkiezingsprogramma. Dit programma wordt opgesteld voor de verkiezingen van een nieuwe gemeenteraad die op volgend jaar maart zullen plaatsvinden.

Het programma kent al wel een motto: “Geloven in de kracht van samen” en zal worden opgebouwd rond 3 hoofdthema’s. Te weten: 1. Groen 2. Sportief 3. Zorgzaam.

De verdere invulling van die thema’s staat nog geheel open. Iedereen wordt uitgenodigd om ideeën en voorstellen aan te dragen om het programma inhoud te geven. De programmacommissie werkt alle suggesties verder uit. Definitieve vaststelling van het verkiezingsprogramma vindt plaats op 14 december. Dan beslissen de leden ook wie lijsttrekker Arco Strop gaan vergezellen op de CDA-kandidatenlijst.

Voor de discussieavond op 23 november zijn leden en niet-leden welkom. Aanmelden is niet nodig. De avond start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en vindt plaats in het bijgebouw van de Havenkerk aan de Ieplaan.