ALBLASSERDAM – Jaarlijks organiseert zorgorganisatie Waardeburgh in haar zorgcentra de traditionele kerstdiners. In Alblasserdam wordt zaterdag 23 december 2017 in De Waard aan De Alblashof 1B een diner gehouden. Geïnteresseerden kunnen zich voor het diner aanmelden bij de receptie van De Waard. Aanmelden kan tot maandag 4 december 2017. De kosten voor het kerstdiner bedragen 24 euro per persoon.

Manager restauratieve dienst Hans van Mourik uit Alblasserdam vertelt: “We serveren een heerlijke eendenborstfilet met een saus van rood fruit vooraf. Vervolgens een heerlijke heldere tomaten bouillon met tuinkruiden samen met sesambrood en huisgemaakte kruidenboter. Daarna kunt u genieten van een vleestrio op een stamppotje van rucola met bacon. Deze gerechten worden aan tafel geserveerd. Tot slot een kerstdessert! Dit is een taartje van witte chocolademousse met slagroom. De avond wordt afgesloten met koffie of thee.”

Kerstdiners
De kerstdiners vinden plaats op:
– Donderdag 21 december 2017 in Parkzicht, Lijsterweg 27, Sliedrecht.
– Vrijdag 22 december 2017 in Pedaja, Claversweer 1, Hardinxveld-Giessendam.
– Zaterdag 23 december 2017 in De Waard, De Alblashof 1B, Alblasserdam.
– Zaterdag 23 december 2017 in Overslydrecht, Scheldelaan 3, Sliedrecht.

De zaal gaat voor alle diners om 17.00 uur open. Het diner wordt vanaf 17.30 uur geserveerd.

Vervoer
Heeft u vervoer nodig? Vraag dan naar de mogelijkheden voor gratis Sjuttul vervoer naar het kerstdiner en weer terug naar huis. Neem hierover uiterlijk maandag 4 december 2017 contact op met het bedrijfsbureau via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 0 456, keuze 3.