ALBLASSERDAM – Deze week zijn de bewoners van verpleeghuis De Alblashof in Alblasserdam tijdelijk verhuisd naar Papendrecht, omdat het pand de komende maanden wordt verbouwd. De spullen die niet meeverhuisd zijn, worden zaterdag 18 november 2017 tussen 08.00 en 12.00 uur verkocht tijdens een rommelmarkt in de binnentuin van verpleeghuis De Alblashof. Er worden zaterdag onder meer meubels, bureaus, servies, antiek, glaswerk, potten, vazen, lampen, cd’s, puzzels en boeken verkocht. Verder is er koffie, thee, limonade en wat lekkers tegen een schappelijke prijs.

De opbrengst wordt gebruikt voor de aanschaf van een ‘fietslabyrint’ voor de bewoners. Dit is een fiets waar de bewoners van De Alblashof met of zonder rolstoel kunnen trappen / fietsen en dan rijden ze een route in en om Alblasserdam die ze zien op een televisiescherm. Voor hetzelfde doel is al een sponsorbedrag opgehaald tijdens de Nijmeegse vierdaagse.

Iedereen is zaterdag van harte welkom.