ALBLASSERDAM – Een 32-jarige moeder uit Papendrecht is maandag 6 november 2017 met haar twee kinderen ten val gekomen door een aanrijding op de Wensveenrontonde in de Edisonweg in Alblasserdam. De vrouw fietste met een kind van 0 voorop en een kind van 2 achterop de fiets over het fietspad langs de Edisonweg en werd op de rotonde over het hoofd gezien door een afslaande automobilist / toerist uit Italië.

Een ambulance en diverse politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse. De moeder en haar kinderen zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Eén van de kinderen had een zeer hoofd en de moeder een zere pols. Een rit naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. De kinderen kregen voor de schrik een troostbeer.

De auto raakte op diverse plekken beschadigd door de aanrijding. De fiets raakte licht beschadigd. De verzekeringen van beide partijen handelen de schades verder af.