ALBLASSERDAM – De politie heeft zaterdag 4 november 2017 bij bouwmarkt Hornbach aan de Kelvinring in Alblasserdam een winkeldief aangehouden. Dat meldt Politie Drechtsteden Buiten op Facebook. De politie kreeg in de middag een melding dat er een winkeldief was aangehouden door het personeel van Hornbach. De verdachte zou zich nerveus gedragen en mogelijk de benen willen nemen, zo luidde het bericht van de centralist van de meldkamer.

Ter plaatse bleek dat de verdachte rustig en meewerkend was. Agenten vroegen de man hoe hij naar de bouwmarkt was gekomen, antwoordde de man dat hij met de auto was. “Omdat de verdachte overgebracht ging worden naar het cellencomplex in Dordrecht, wilden de collega’s het voertuig buiten het hek van Hornbach parkeren. Bij het aantreffen van de auto, bleek het voertuig als gestolen geregistreerd te staan. In plaats van een snelle strafrechtelijke afhandeling van de winkeldiefstal bij de Hornbach mag hij nu wat langer bij ons logeren…,” aldus de agenten van Drechtsteden Buiten op Facebook.

Foto: Politie Drechtsteden Buiten.