Daan van Eckeveld 18 oktober is de baby van de maand oktober

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand oktober 2017 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen jullie een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Voor de baby’s op de plaatsen twee en drie wordt een gratis babygymnastiekles beschikbaar gesteld. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal.

Bezoekers kregen tot en met vrijdag 10 november 2017 de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. Daan van Eckeveld is de baby van de maand oktober geworden. Op de tweede plaats staat Emma-Sophie Verheul en op de derde plaats Hannah Schakel.

Alex Bakker 31 oktober

Alex ‘t hoen 19 oktober

Amelia Zapedzki 10 oktober

Amir Mohammed 4 oktober

Auke Stasse 22 oktober

Belle Marino 23 oktober

Cedric van de Graaf 11 oktober

Daan van Eckeveld 18 oktober

Dion van der Hoog 31 oktober

Emma-Sophie Verheul 14 oktober

Evah Dorst 28 oktober

Floris Huisman 16 oktober

Gijs de Haan 29 oktober

Hannah Schakel 1 oktober

Jeremy Lemans 19 oktober

Levi Luthart 13 oktober

Loisah van der Schans 20 oktober

Mattheo van Horssen 12 oktober

Mila den Ouden 7 oktober

Nora Boukouj 11 oktober

Riley Planken 17 oktober

Rosanne Salij 31 oktober

Sam van der Poel 3 oktober

Sem den Boef 18 oktober

Senn Vlasblom 22 oktober

Siem Tuijtel 27 oktober

Willian Pereira 2 oktober