Advertorial
ALBLASSERDAM – De nieuwe beautysalon van Kimberley Helderop is zaterdag 14 oktober 2017 feestelijk geopend langs de Plantageweg 44 in Alblasserdam. De salon heeft de naam JH Beatysalon gekregen; vernoemd naar Kimberley’s dochter Jayda. De openingshandeling werd verricht door Kimberley, haar man Patrick en hun dochter Jayda. Na het doorknippen van het lint, knalde de kurk van de fles en werd er met de gasten geproost op de nieuwe salon.

Verhuisd
Kimberley startte in 2009 al haar eigen beautysalon ‘Beautiful Look’. Zij werkte in de afgelopen acht jaar vanuit huis en had naast haar werk als schoonheidsspecialiste, ook een baan in de tandheelkunde. “Na het opbouwen van een grote klantenkring ben ik uiteindelijk volledig voor mezelf gegaan. De salon is verhuisd naar onze bijgelegen garage aan de Plantageweg, waar nu een echte beautysalon van gemaakt is,” vertelt de Alblasserdamse onderneemster. De garage werd in de afgelopen maanden stevig onder handen genomen. Dit heeft geresulteerd in een prachtige, compleet ingerichte salon met een eigentijdse uitstraling.

Man en moeder
Kimberley vervolgt: “Deze grote stap heb ik mede te danken aan mijn lieve man die echt voor meer dan honderd procent achter mij staat en mijn droom, (een eigen beautysalon) werkelijkheid heeft laten worden. Hiervoor ben ik hem onwijs dankbaar, want dit is wat ik altijd heb willen doen. Degene die mij de kracht heeft gegeven om door te vechten om mijn droom werkelijkheid te laten worden, is mijn moeder, waarvan ik helaas in 2012 afscheid heb moeten nemen. Dat heeft me wel de ‘drive’  gegeven om hiermee door te gaan. Ik ben heel trots dat het zover heeft mogen komen, want zij stond ook altijd achter deze keuze.”

Behandelingen en openingstijden
De nieuwe beautysalon is maandag, woensdag en donderdag geopend van 18.30 tot 22.00 uur. Op dinsdag is de zaak van 09.00 tot 22.00 uur open en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. JH Beautysalon richt op zowel vrouwen als mannen. Nieuwe klanten zijn van harte welkom.  JH Beautysalon richt zich vooral op de nieuwe trends.  Kimberley: “De behandelingen zullen dan ook altijd blijven vernieuwen en uitbreiden. De behandelingen die gegeven worden zijn onder meer gezichtsbehandelingen, harsen, ontspanningsmassages, wimperextensions, manicure (inclusief gellak), tanden bleken en bruidsmake-up & visagie.”

Contact
Meer informatie over de nieuwe salon en de behandelingen is te vinden op www.jhbeautysalon.nl. Daarnaast is het bedrijf te volgen op Facebook en Instagram. Voor het maken van een afspraak kan gebeld of gemaild worden naar 0623974550 / info@jhbeautysalon.nl.