Advertorial
ALBLASSERDAM – BCTN is een professionele speler in het intermodaal vervoer met containerterminals in de belangrijkste economische centra van Brabant, Gelderland, Noord-Limburg, Zuid-Holland en België. De combinatie van jarenlange expertise en schaalgrootte maakt BCTN tot een betrouwbare partner voor deze dienstverlening op maat. De goed geëquipeerde terminals van BCTN vormen het hart van de intermodale transportketen. De omvang van het BCTN netwerk,  samengevoegd met de persoonlijke aanpak van de teams op de individuele terminals maakt het mogelijk voor zowel kleine als grote organisaties een compleet dienstenpakket op maat te kunnen aanbieden.

Voor onze Transferiumterminal in Alblasserdam (Rotterdam-Oost) hebben wij wegens uitbreiding een vacature voor een:

Logistiek Dispatcher / Customer Service M/V

Fulltime

Functieprofiel
Als Dispatcher/Customer Service coördineer en monitor je de logistieke activiteiten op de terminal. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het waarborgen van een optimale werkstroom van geplande laad- en losactiviteiten, zodanig dat deze op een veilige en efficiënte wijze kunnen worden uitgevoerd. Je bent daarbij het aanspreekpunt voor problemen en verstoringen bij het lossen en laden. Dit alles conform de gestelde procedures, veiligheidseisen en afspraken met de klanten. Deze functie behelst o.a. het begeleiden van klantorders gedurende het totale proces, zodanig dat op een effectieve, efficiënte en veilige wijze alle klanten op een hoog service niveau behandeld worden, tegen zo laag mogelijke kosten.

Wat verwachten wij
De juiste kandidaat beschikt ten minste over MBO werk- denkniveau. Heeft affiniteit met logistiek, transport of scheepvaart. Heeft bij voorkeur ervaring in deze branche in een vergelijkbare functie. Kennis van geautomatiseerde (terminal) systemen is een pré. Heeft een gezonde dosis werklust. Doorzettingsvermogen en stressbestendigheid zijn noodzakelijk om het functioneren tot een succes te maken.

Benodigde competenties:

  • Communicatief sterk;
  • Zeer accuraat;
  • Klantgericht;
  • Teamspeler;
  • Procesgericht;
  • Oplossingsgericht;
  • Flexibiliteit;

BCTN biedt  naast een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden bieden wij u een functie binnen een groeiende organisatie, waar wij samen met al onze collega’s een succes van willen gaan maken.

Informatie over de functie
Voor informatie betreffende functie kan je contact opnemen met de Operations manager:
06-83795266.

Solliciteren op de vacature Logistiek Dispatcher?
Laat je sollicitatie (brief en cv) t.a.v. de HR manager achter op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!