ALBLASSERDAM – 130 kinderen zijn woensdag 11 oktober 2017 geslaagd voor hun zwemexamen in zwembad Blokweer in Alblasserdam. Zeventig kinderen zwommen tegelijk af voor het A-diploma. Dat is een record. “De kinderen waren goed voorbereid en lieten overduidelijk zien dat ze alle onderdelen goed beheersten. Namens alle lesgevers Iedereen van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat,” zo laat Lian Dirven van Blokweer weten.

Geslaagd voor diploma A zijn:
Amber Bos, Anna Sakko, Anna Roukens, Annemarie Panman, Anthony Cruden, Benoit Shimba Boaz Spans, Chanty de Boer, Christian Zoutewelle, Cornelis Hak, Chris Bouwer, Daan Deelen, Daniëlle de Sterke, David van der Valk, Dimas van der Woestijne, Elise Stander, Emiel Bakker,Emma Verhulst, Emma de Boer, Esmay Haaksman, Fiénna van Dijk, Gerlinde de Groot, Gerson Alting, Gwen Kolsloot, Hadassa Smal, Isis Snel, Jasper Hak, Jenthe van der Wal, Jeske van Anrooij, Jesse Jonas, Joël Hak, Julian van den Ende, Laura den Boef, Lars de Jong, Lennart Janse, Leon van de Waal, Liam de Heer, Lisa Demmers, Liv van der Plaat, Lotte Verheij, Lowie Bouter, Lucas Verloop, Lynn Post, Marenthe den Oudsten, Marianne Groeneveldt, Mariëlle de Pee, Matthias van Kooten, Mauro van der Steen, Minke Timmer, Mohamad Nashawati, Naomi Bos, Niek den Besten, Phéline van Leen, Rayan Uysal, Reza Franzen, Rick Hardam, Rida Fari, Rik Sterk, Roos Weijer,s Sascha de Nies, Salin Ahmed,, Senne Struik,Stijn Hoogeveen, Suze van Hattem, Tasnim el Hashassi, Thamar de Heer, Tim van Asperen, Vienna Lemans, William van Horssen, Yaniek de Groot.

Geslaagd voor diploma B zijn:
Alexa Kruizinga, Alexandra Griffioen, Anna Verwoert, Anna Vogelaar, Anna Maria Pols, Anne-Lize Buitendijk, Bient Rijkaart, Daan Zondag, Dhani Kromdijk, Eleonore Lenten, Elin de Groot, Ella Klerk, Emma Heijkoop, Eva Verhoeven, Gert Stasse, Hannah Sinke, Isabella Goedgebuur, Jedidja van der Molen, Jente Brasser, Kayleigh Dijk, Koen van Waveren, Lars Malscheart, Lars Verschoor, Linde van der Ende, Lis van den Burger, Livia Slagter, Loïsah Stam, Luna Verhoef, Matthias Schep,Maxim van Zelm, Mink Beest, Nick Dorst, Noa Versluis, Noël Hartkoorn, Owen van Sinttruije Rhodé van der Voet, Rianne Buijs, Rosa van der Heiden, Sarah Agata, Sem in ’t Veld, Tess van Vliet, Tom de Vreugd, Viggo Nijhof.

Geslaagd voor diploma C zijn :
Anna van Deelen, Bas van den Broek, Britt Stijsiger, Collin van den Dool, Daan van der Wegen, Frances de Graaf,Hasse Bakker, Jade Jonker, Jeanne Bakker, Jip Bol,Julian Huisman, Maurits Manni, Naomi van der Wegen, Nynke Janse, Pepijn Janse, Storm Franken, Thom de Rijk, Thomas Manni.

Foto’s: wethouder Arjan Kraijo en Dorien Zandvliet.