ALBLASSERDAM – Op verzoek van de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst FIOD en de politie is woensdag 11 oktober 2017 een auto in beslag genomen langs het Cortgene in Alblasserdam. Eerder dit jaar deed de politie bij de eigenaar ook al een inval tijdens een onderzoek naar de handel in anabolen en medicijnen. Ook elders in het dorp en de regio vonden toen invallen plaats.

Er werd bij deze invallen onder andere beslag gelegd op circa 30 duizend euro cash geld, bitcoins, een grote hoeveelheid medicijnen en anabolen en 3 dure auto’s. Dat onderzoek staat /stond onder leiding van het Functioneel Parket.

Waarom de FIOD en politie woensdag de zo goed als nieuwe auto bij het Cortgene in beslag lieten nemen en of dit te maken heeft met het eerdere onderzoek, is nog niet duidelijk. Mogelijk volgt vandaag nog meer informatie.