NIEUW-LEKKERLAND – Vrijdag 13  en zaterdag 14 oktober 2017 organiseert Stichting CCR een Herfstmarkt in Nieuw-Lekkerland. De markt wordt gehouden in en om de Rehobothkerk en basisschool De Wegwijzer aan de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland. Voor de kinderen is er vrijdagavond en zaterdagmorgen een vossenjacht en zijn er leuke prijzen te winnen.

Verder is er een rommelmarkten, een ruime sortering tweedehands boeken en een rodeostier. Daarnaast kunnen bezoekers komen eten in het restaurant in de zaal van de kerk.

De markt start vrijdag om 17.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De vossenjacht vindt die avond plaats van 19.00 tot 20.30 uur. Zaterdag gaat de markt om 09.30 uur van start en wordt om 14.30 uur afgesloten. De vossenjacht op zaterdag vindt plaats van 10.30 uur tot 12.00 uur.

Stichting CCR zet zich in voor kinderen in Oekraïne. Elke twee jaar laat de stichting een groep van ongeveer 25 kinderen met drie leerkrachten overkomen naar Nieuw-Lekkerland. Zij verblijven 6 weken in gastgezinnen in de regio. Om dit te kunnen bekostigen wordt elke twee jaar de herfstmarkt georganiseerd.