ALBLASSERDAM – Zaterdag 7 oktober 2017 wordt de Molenloop van de Alblasserdamse Atletiekvereniging gehouden. Er zijn dit jaar diverse parcours uitgezet; 10 Engelse mijlen en 5 Engelse mijlen.  De kidsrun is gratis. “Hiermee willen we, net als bij onze trainingen, het bewegen door de kinderen laagdrempelig maken” aldus Jos de Rooij, motor achter deze loop. “Door een financiële bijdrage van McDonald’s uit Alblasserdam kunnen we loop voor de kinderen gratis houden en hebben we voor de eerste 50 kinderen die finishen een prachtig aandenken.”

Alle parcours voor volwassenen gaan over verharde paden langs de molens.

De kinderen verzamelen op het sportpark Souburgh in Alblasserdam bij het clubhuis van de atletiek. Daar kan iedereen zijn startnummer afhalen. Vanaf daar gaat iedereen naar de start, waar onder leiding van een ervaren lerares iedereen een vrolijke warming-up krijgt.

Inschrijven voor de kidsrun kan tot 10:00 uur bij het clubhuis van AAA Atletiek in Alblasserdam. Om zeker te zijn van een plaatsje is voorinschrijven aan te raden via: www.inschrijven.nl. Meer informatie over de molenloop vindt u op: www.aaa-atletiek.nl .