ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse EHBO-vereniging houdt dinsdag 3 oktober 2017 een inloopavond in de Elthetokerk aan de Blokweerweg 22 in Alblasserdam. Tijdens deze inloopavond is het mogelijk om een kijkje te nemen bij de normale lesavond. Daarnaast is het mogelijk om een kijkje  te nemen achter de schermen bij de LOTUS-slachtoffers.

Geïnteresseerden kunnen zich die avond ook inschrijven voor de nieuwe EHBO-opleiding die op 10 oktober van start gaat. De kosten voor de opleiding bedragen 187,50 euro. Hiervoor krijgt de cursist een opleiding van 12 avonden, inclusief examen en een boekje met de lesstof.

Verder is het dinsdag mogelijk om in te schrijven voor herhalingsavonden om een EHBO-diploma up-to-date te houden.

“Als verenging zijn we ook bezig met het opstarten van cursussen voor alleen reanimatie. Deze opleiding zal in twee avonden gegeven worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen uw reanimatie-aantekening up-to-date te houden,” zo laat Pieternel Polet van de EHBO-vereniging weten.

Meer informatie over EHBO Alblasserdam en de cursussen is te vinden op www.ehbo-alblasserdam.nl.

Foto: archief 2010.