ALBLASSERDAM – En 42-jarige fietsende moeder, haar 7-jarige skatende dochter en een 71-jarige scooterrijder uit Alblasserdam zijn zondag 24 september 2017 ten val gekomen op het fietspad van de Brug over de Noord bij Alblasserdam. De moeder en dochter reden naast elkaar op de brug en gingen naar rechts voor een achteropkomende scooterrijder. Toen er voldoende inhaalruimte leek te zijn, haalde de scooterrijder in. Tijdens het inhalen, kwam het drietal met elkaar in botsing. De moeder kwam daarbij met haar hoofd op de leuning terecht.

Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. De 42-jarige is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Mogelijk heeft zij een hersenschudding en een aantal andere verwondingen opgelopen.

Het kind, dat diverse schaafwonden had opgelopen, is ter plaatse behandeld. Ook de scooterrijder is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel.

Het kind is door haar vader opgehaald en de scooterrijder kon zelf zijn weg vervolgen. De fiets van de moeder is door de politie thuisgebracht.