NIEUW-LEKKERLAND – De Hersteld Hervormde Gemeente van Nieuw-Lekkerland houdt zaterdag 23 september 2017 een verkoopdag op het terrein rondom de kerk aan de Dirk III straat 42 in Nieuw-Lekkerland. Op de verkoopdag, die duurt van 09.00 tot 15.00 uur, is er een gevarieerd aanbod: nieuwe artikelen (ook zelfgemaakt), kaas, groente en fruit, dameskleding, bloemen/planten en veel tweedehands spullen, waaronder honderden cd’s.

Voor jong en oud zijn er diverse activiteiten te doen: onder andere darten, sjoelen en spijkerbroekhangen. Ook zijn er pony’s waar de kinderen een rondje op kunnen rijden en uiteraard ontbreekt het springkussen niet.

In de kerk zal om 11.00 en 14.00 uur het orgel worden bespeeld en is er tevens de mogelijkheid om de kerkzaal te bezichtigen. Tot slot is er een demonstratie houtbewerken.

De opbrengst is  bestemd voor het bouwfonds van de Hersteld Hervormde Gemeente Nieuw-Lekkerland e.o. en de ZOA, een christelijke noodhulp- en wederopbouworganisatie die zich inzet voor mensen in crisisgebieden.