Advertorial
Op uw gemak bij de mondhygiënist! Ik hoor u al denken: ja hoor, vast… hoe dan? Het is toch nooit een pretje om naar de mondhygiënist te gaan? Toch kan het ook anders. Bij MKmondzorg uit Alblasserdam staan uw wensen centraal en streven wij er met succes naar, om behandelingen vrijwel altijd pijnloos te laten verlopen, zodat u nog meer kunt genieten van een schoon en fris gebit. U verdient het om aan elk bezoek aan MKmondzorg een goed gevoel over te houden!

Wij hanteren de zogeheten ‘Van der Kuijl-methode’. Dit houdt in dat wij u op een rustige manier behandelen, zodat uw gebit grondig wordt gereinigd maar u niet tot nauwelijks napijn zult ervaren.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in mensen met een angst voor de tandarts of mondhygiënist.

HAVENFESTIVAL
Iedereen heeft een bepaald beeld of gevoel bij de mondhygiënist. Soms worden mensen bang gemaakt door verhalen en ervaringen uit het verleden. Het is tijd voor een nieuwe en positieve ervaring bij de mondhygiënist. Samen werken aan gezonde en stralende tanden op een relaxte manier! Naast het voorkomen van gaatjes en tandvleesproblemen, kunt u o.a. ook bij ons terecht voor het verwijderen van tandsteen, (rook)aanslag, het behandelen van ontstoken tandvlees & tanden bleken.

Kom gezellig langs bij onze kraam op het Havenfestival in Alblasserdam op zaterdag 16 september 2017! Profiteer van onze leuke actie(s):
Tanden bleken voor slechts € 59,- & doe mee aan onze video-enquête en maak kans op een elektrische tandenborstel + u krijgt op de eerste 2 behandelingen 25% korting!

Wat kunt u verder van ons verwachten op het Havenfestival?

  • Kennismaken met uw nieuwe mondhygiënist
  • Gratis advies over tandverzorging & mondgezondheid
  • Hippe bamboe tandenborstels te koop van Humble Brush
  • Haal een kennismakingsbon en ontvang 25% korting op uw eerste behandeling
  • Kom een gratis goodiebag halen! (zolang de voorraad strekt)
  • Kleurwedstrijd voor de kinderen. Hiermee kunnen de kids een elektrische tandenborstel van Oral-B winnen!

Ik wens u alvast een gezellige dag op het Havenfestival en hoop u daar te mogen begroeten!

Meer informatie op mkmondzorg.nl

Deel dit bericht via...