ALBLASSERDAM – De Stichting Samenwerking tot nut van het Algemeen (SSN) en Voedselbank Alblasserdam hebben afgelopen week een sponsorcontract getekend. Tot grote vreugde van de Voedselbank sponsort SSN de komende drie jaar jaarlijks 2200 euro. Het is de tweede keer dat een dergelijk contract wordt getekend. Het bedrag dekt grotendeels de kosten voor de bus van Voedselbank Alblasserdam. “Denk daarbij aan de verzekering, wegenbelasting, brandstof en ons logo op de bus,” vertelt voedselbankvoorzitter Carmen Valk-Struik.

Stichting Samenwerking tot nut van het Algemeen (SSN) helpt verenigingen en stichtingen met een maatschappelijk doel.

De SSN koos ook dit jaar weer voor de voedselbank omdat het maatschappelijk belang van de voedselbank groot is. “Wij vinden de voedselbank heel waardevol. Mensen worden direct geholpen en er wordt zorg voor elkaar gedragen. Dit onderschrijft onze doelstellingen,” zo vertelden Inge Bouter en Wim Schut van de SSN.

Op onderstaande foto’s staan: Carmen Valk-Struik, voorzitter Voedselbank Alblasserdam, Henk Vis, penningmeester van de Voedselbank, Inge Bouter, bestuurslid van de SSN en Wim Schut voorzitter van de SSN.

Deel dit bericht via...