ALBLASSERDAM – Op vrijdag 13 oktober 2017organiseert Lionsclub Alblasserwaard Souburgh in samenwerking met Landvast in Alblasserdam een avond met singer-songwriter Michael Prins. De in Streefkerk geboren zanger kreeg bekendheid toen hij in 2013 nummer één werd in het programma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’. Prins treedt ook regelmatig op in het tv-programma ‘De Wereld Draait Door’ heeft inmiddels meerdere albums op zijn naam.

Toen de commissie Kunst en Cultuur van de Lionsclub hem benaderde en hem voorstelde een deel van de opbrengst te besteden aan een door de gemeente gesteund project, het in contact brengen van kinderen met muziek instrumenten, was hij meteen enthousiast.

Lionsclub Alblasserwaard Souburgh is er dan ook trots op een bijzondere ‘luisterliedavond’ te kunnen presenteren. De inloop is vanaf 19.30 uur in Cultureel Centrum Landvast aan de Haven in Alblasserdam. De luisterliedavond start om 20.15 uur. Kaarten kosten 22.50 euro en zijn te koop bij Landvast.

Tekst en foto via Lionsclub.