KINDERDIJK – De molens van Kinderdijk zijn deze week dagelijks van 20.30 tot ongeveer 23.00 uur verlicht. Ook de dijk in Kinderdijk is opgesierd met verlichte dijkmolens en gevelverlichting. Tientallen mensen, waaronder veel (amateur) fotografen, kwamen maandag 4 september 2017 af op het jaarlijkse schouwspel bij het Werelderfgoed. Ook de rest van de week zullen de verlichte molens naar verwachting veel bezoekers trekken.

Vrijdag 8 september vindt de jaarlijkse molenmarkt in Kinderdijk plaats. De straten van het dorp zijn dan weer gevuld met kramen, gezelligheid en sfeer. De braderie begint om 17.00 uur en eindigt rond 22.30 uur. Er zijn nog enkele verkoopplaatsen beschikbaar. Een plaats huren voor de braderie kan via molenmarkt@gmail.com

De molens zijn tot en mèt zaterdag verlicht.

Vv De Zwerver is aanwezig met voetbalgerelateerde spelletjes as vrijdag 8 september op Molenmarkt Kinderdijk.

De verlichte molens zijn goed zichtbaar vanaf de Molenkade in Alblasserdam.