ALBLASSERDAM – Inmiddels voor de vijftiende keer organiseert Stichting Basis Life Support (B.L.S.) in Alblasserdam de huis-aan-huis verkoop van bolchrysanten. De verkoop staat gepland van maandag 4 t/m woensdag 6 september 2017. De opbrengst van de verkoop is geheel bestemd voor hulp aan armen en kansarmen in Roemenië.

De hulp wordt gegeven via verschillende projecten van twee Roemeense hulporganisaties, in Cluj-Napoca en Dej, waar de stichting B.L.S. al een groot aantal jaren mee samenwerkt. De projecten bestaan uit hulp en begeleiding van gezinnen en de opvang van (straat)kinderen.

Aan de huis-aan-huis verkoop wordt door ca. 70 vrijwilligers meegewerkt. Daarnaast verlenen diverse bedrijven hun medewerking in de vorm van transport en beschikbaar stellen van opslagruimte.

Voor informatie kunt u bellen met Aad Goedegebuur (tel. 06-51120224) of Richard Lagendijk (tel. 06-46054584), of zie ook www.sbls.nl.