Advertorial
ALBLASSERDAM – Het is tijd voor verandering voor Penninkx Office Supply uit Alblasserdam. Penninkx Office Supply gaat vanaf 1 september 2017 verder als Continu Kantoor. Een nieuwe naam die beter uitdraagt waar het bedrijf voor staat, een nieuwe huisstijl en een compleet vernieuwde en moderne webshop. Continu Kantoor gaat zich meer focussen op het zo breed mogelijk ontzorgen van bedrijven.

Al meer dan 20 jaar is Penninkx Office Supply een vertrouwd gezicht als het gaat om kantoorartikelen, printers en kantoorinrichting. Het bedrijf heeft alles voor jouw kantoor, maar wil je ook graag helpen om jouw kantoorhuishouding zo makkelijk en efficiënt mogelijk te regelen, zodat je nooit meer misgrijpt. Vooral dit laatste aspect willen zij met de nieuwe naam meer onder de aandacht brengen. Continu Kantoor wil bedrijven zo breed mogelijk gaan ontzorgen door veel werk uit handen te nemen. Jouw kantoor kan continu door, daar zorgen we voor! Dat is de nieuwe slogan van Continu Kantoor.

Op de nieuwe, frisse en overzichtelijke website zijn alle artikelen en services makkelijk te vinden en te bestellen. Je kunt er terecht voor een zeer uitgebreid assortiment kantoorartikelen, kantoorinrichting, kantoorapparatuur en facilitaire producten.

Naast het zelf bestellen van de benodigde artikelen voor kantoor, kun je het gehele bestelproces ook uitbesteden aan Continu Kantoor door middel van het Excellent Pakket. Met het Excellent Pakket heb je altijd een opgeruimd en goed georganiseerd kantoor. Door gebruik te maken van het Excellent Pakket besteden bedrijven het inkoopproces en het beheer van kantoorartikelen en facilitaire producten van begin tot eind uit. De voornaamste producten zijn hierdoor altijd in voldoende mate aanwezig en het kan een besparing tot wel 55% opleveren. Alle informatie over deze service is te vinden op www.continukantoor.nl.

Continu Kantoor wil het bedrijven echt zo makkelijk mogelijk maken en daarom biedt het bedrijf ook een Excellent Plus Pakket aan. Voor bedrijven die de gehele kantoorhuishouding willen uitbesteden kan Continu Kantoor onder andere de planten voor op het kantoor leveren, zorgen dat er fruit aanwezig is en dat er altijd voldoende inkt in de printers zit. Het dienstenpakket voor het Excellent Plus Pakket zal de komende tijd nog verder worden uitgebreid. Dick Penninkx vertelt je graag uitgebreid over de vele mogelijkheden voor ontzorging van de kantoorhuishouding.