ALBLASSERDAM – Een auto is zondagmiddag 6 augustus 2017 flink beschadigd geraakt, nadat deze tegen een vangrail langs  de N915 (Grote Beer) in Alblasserdam terecht kwam. De twee inzittenden bleven ongedeerd. De auto werd bestuurd door een man uit Papendrecht. De automobilist kwam vanaf de A15 en sloeg bij de verkeerslichten op de Grote Beer linksaf. In de bocht gleed de achterkant van de wagen weg. Het voertuig botste hierdoor tegen de vangrail en kwam omgekeerd tot stilstand.

De politie heeft het voorval doorgegeven aan het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. Samen met de bestuurder wordt binnenkort bekeken wat er op de N915 precies mis is gegaan en of er wellicht sprake is geweest van onverantwoord rijgedrag. Volgens de inzittenden werd er zeker niet te hard gereden. Wel lag er achterin de auto  bagage, omdat het tweetal komende week met de auto op reis zou gaan.

Een bergingsbedrijf heeft de auto van de weg gehaald. De schade bedraagt minstens enkele duizenden euro’s.