ALBLASSERDAM – Enthousiaste mannen die graag zingen maar er nog nooit toe gekomen zijn dit te gaan doen, krijgen nu de gelegenheid. In Alblasserdam wordt gestart met een projectkoor. Vanaf 29 augustus 2017 wordt er eens in de twee weken gerepeteerd. Dit gebeurt op dinsdag­avond van 20.15 – 22.00 uur in de Ichthus­kerk aan het Scheldeplein in Alblasserdam.

“Onder de gedreven en deskundige leiding van dirigent Martin de Jong werken wij toe naar een cd-opname en twee presen­tatieconcerten in samenwerking met het

Christelijk Mannenkoor Altena ter gele­genheid van het 25-jarig jubileum van dit gerenommeerde koor,” vertelt Piet Groenendijk.

Groenendijk vervolgt: “Verder willen wij een eigen repertoire op­bouwen voor een concert als projectkoor. Dit repertoire wordt in overleg met de leden opgesteld en daarbij denken wij aan eigentijdse geestelijke liederen en gospelmuziek.”

Deelname kost 15 euro per maand. Voor meer informatie of aanmelden voor het koor kunnen geïnteresseerden terecht bij

Piet Groenendijk
078-6917462
ph.groenendijk@kpnplanet.nl

of bij

Martin de Jong
078-6930999
maatinmuziek@outlook.com