ALBLASSERDAM – Een vrouw uit Nieuw-Lekkerland is donderdagmiddag 13 juli 2017 met haar fiets tegen een wandelaar gebotst. Dit gebeurde op de Kortlandsche Kade, ter hoogte van het IJsclubgebouw in Alblasserdam. De 58-jarige Nieuw-Lekkerlandse fietste richting haar woonplaats. De 70-jarige wandelaar uit Alblasserdam liep met zijn hond aan de kant van de weg / in de berm.

Omstanders die het ongeval zagen gebeuren, vermoeden dat de vrouw eerst onwel is geraakt en daarna tegen de wandelende man is gebotst.

Door de botsing raakte de man gewond aan zijn arm en kwam de fietsende vrouw ten val. De vrouw liep in ieder geval een hersenschudding op. De Nieuw-Lekkerlandse is per ambulance naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. De man uit Alblasserdam is ter plaatse behandeld aan zijn arm. Omstanders verleenden voor aankomst van de ambulance eerste hulp en belden 112.