ALBLASSERDAM – De Verenigde Alblasserdamse Hengelaars hebben in eigen onderkomen gevonden in de oude brandweerkazerne aan de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam. De locatie kwam in het voorjaar ter beschikking en is met een aantal vrijwilligers in de afgelopen weken opgeknapt. Afgelopen week vond in het nieuwe clubhuis de prijsuitreiking plaats van de jeugdcompetitie, die in de afgelopen 5 weken werd gehouden.

De prijswinnaars waren William Verheij met 672 cm, 2e met 645 cm was Laurens Vreeken, 3e Corné Passchier met 630 cm. 4e Corstiaan Heuvelman met 525 cm, 5e Jochem van der Wal met 418 cm en 6e Lucas Rosbergen met 215 cm. Lucas Rosbergen ving de grootste vis namelijk 23 cm en Laurens Vreeken had in één wedstrijd de meeste vis gevangen, 29 stuks.

Met deze prijsuitreiking is het competitie-seizoen 2017 afgesloten. Voor 2018 wordt weer een competitie opgezet. Jongens en meisjes van 10 t/m 17 jaar kunnen zich opgeven via de mail: hikmethakioglou@gmail.com. Ze moeten wel in bezit zijn van een vispas VAH.

Foto’s: Jan Passchier.

Op de foto staan v.lnr. Corné Passchier (3e prijs), William Verheij (1e prijs) en Laurens Vreeken (2e prijs)