Advertorial
REGIO – BOP administraties, BOP ICT & Online, Flexoptimalisatie en Draad Juristen krijgen een nieuwe naam: de vier bedrijven gaan verder onder de naam Florys. De bedrijven uit Hardinxveld-Giessendam bundelen de krachten en vormen samen met Intro Personeel een strategische partner op het gebied van mens, werk en organisatie.

Omdat Intro Personeel met zes vestigingen in Zuid-Holland en Utrecht een bekende speler in de markt is, is er voor gekozen om deze naam te behouden. Wel gaat Intro Personeel verder in de stijl van Florys. “Wij willen graag met één gezicht naar buiten treden; we delen hetzelfde DNA en werken vanuit een gedeelde visie”, licht Nico de Jager, directielid van Florys, de veranderingen toe. “Wij geloven dat organisaties meer resultaat kunnen behalen door mens en werk op één lijn te brengen met hun strategische keuzes. Wij helpen ze daarbij met oplossingen die elkaar aanvullen en versterken. Van het aantrekken van talentvolle medewerkers door de specialisten van Intro Personeel tot en met administratieve, financiële, juridische, fiscale, HR- en IT-ondersteuning door de specialisten van Florys. Zo creëren we maximale synergie voor onze klanten.”

Florys betekent bloeiend en voortvarend. Een mooie metafoor voor wat Florys en Intro Personeel samen willen bereiken: mensen en organisaties voortvarend tot bloei brengen. “Dat begint met persoonlijke aandacht”, voegt Sander Mijnster toe, medeoprichter van Intro Personeel. “Het is de rode draad in onze aanpak. Wij helpen mensen om hun drijfveren te ontdekken, talenten te ontwikkelen en ambities waar te maken. Dat doen we door onszelf in de ander te verplaatsen, mensen te verbinden en vooral te verrassen. Dat maakt ons enthousiast. En enthousiaste medewerkers zorgen voor gelukkige klanten!”

De nieuwe naam gaat vanaf 13 juli 2017 ‘live’. Vanaf die datum bundelen Florys en Intro Personeel hun krachten. Op dat moment wordt ook de nieuwe, gezamenlijke website www.florys.nl gelanceerd. De website van Intro Personeel is onderdeel van deze website, maar blijft ook toegankelijk via www.intropersoneel.nl.