ALBLASSERDAM – Zaterdagavond 1 juli 2017 wordt in de Grote Kerk aan het Cortgene in Alblasserdam een Israël koor –en zangavond gehouden door Kinderkoor Samuël. Deze avond is ten bate van het Shaare Zedek Ziekenhuis in Jeruzalem. De koor- en zangavond begint om 19:30 uur. ( kerk open vanaf 19.00 uur ) De medewerkenden van deze avond zijn het Ridderkerks Mannenkoor onder leiding van Henri Adema en Christelijk Kinderkoor Samuël! onder leiding van Lennert Knops.

Orgel: Bert Roest, Piano: Lennert Knops, Trompet: Jan Paul Lagendijk. Harp: Maria Knops, Dwarsfluit: Lianne Laurens. Samenzang met Bovenstemgroep Nieuw – Lekkerland en Waddinxveen. De meditatie wordt verzorgd door ds. C. Sonnevelt.

De entree is gratis. De opbrengst van de collecte gaat volledig naar de kinderafdeling van het Shaare Zedek Ziekenhuis.

Zaterdagavond zal ook de opbrengst van de verkoop van de cd ‘Yerushalayim’ bekend gemaakt worden. Deze cd van Samuel! is die avond na afloop nog steeds te koop.

Foto’s: aangeleverd.