Advertorial
ALBLASSERDAM – Maar liefst 150 belangstellenden woonden afgelopen vrijdag de opening van het nieuwe hoofdkantoor van Raaak Personeel bij.  De nieuwe blikvanger aan de Edisonweg in Alblasserdam werd geopend door burgemeester Jaap Paans. De burgemeester trok symbolisch een strik los en onthulde daarmee een levensgrote foto van het team consultants dat werkt in Alblasserdam.

Alle genodigden konden vervolgens genieten van een hapje, een drankje en Hollandse Nieuwe. Om bezoekers te verwelkomen was er voor het pand een haringkraam.

Uitzendbureau Raaak Personeel is in 8 jaar uitgegroeid tot een organisatie met 50 medewerkers met vestigingen in Alblasserdam, Papendrecht, Gorinchem, Oosterhout, Waalwijk en Tilburg. In 2014 werd Raaak Payrolling opgericht. In augustus opent Raaak een nieuwe vestiging in Capelle aan den IJssel.

Het nieuwe kantoor huisvest behalve de consultants van de vestiging Alblasserdam ook de afdeling HR, Support en Marketing.

Foto: Cees van der Wal.

Mark van Oosterhout, Marjan de Groot en burgemeester Jaap Paans.