ALBLASSERDAM/OUD-ALBLAS/KINDERDIJK – Een oudere man is donderdag 22 juni 2017 ten val gekomen op het Wilgenplein, nabij winkelcentrum Makado in Alblasserdam. De man viel over een paaltje in het wegdek. Hij brak daarbij een vinger en raakte onwel. Een ambulance kwam ter plaatse voor hulp. De man hoefde niet per ambulance naar het ziekenhuis, maar is door familie opgehaald.

Rond hetzelfde tijdstip raakte een persoon bij scheepsbouwer IHC in Kinderdijk onwel. De bedrijfsbrandweer, bedrijfshulpverlening en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De situatie leek uiteindelijk mee te vallen. De ambulance reed namelijk zonder patiënt van het terrein weg.

Donderdagmiddag kwam een vrouw uit Oud-Alblas met haar elektrische fiets ten val op het Westeinde in Oud-Alblas. Zij liep daarbij verwondingen aan haar hoofd en schouder op. Een buurtbewoonster zette de weg af met twee kliko’s, om zodoende een veilige plek te creëren voor het ambulancepersoneel. Ook haalde de bewoonster een parasol tegen de warmte. Later werd de ambulance midden op de weg gezet, zodat het verkeer in beide richtingen was gestremd. De gevallen vrouw is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

De vrouw kwam met haar fiets ten val op het Westeinde in Oud-Alblas.

Een oudere man viel over een (uitschuifbaar) paaltje in het wegdek bij het Makado. Mogelijk bleef hij er met zijn tas achter hangen.

Bij IHC in Kinderdijk werd iemand onwel achter de nieuwe loods.